Skip links

Cum sa ambientezi o bucatarie luxury

Designul de interior

Bucătăriile clasice se remarcă prin eleganța și farmecul lor atemporale iar o astfel de bucatărie cu design mediteranean este o alegere perfectă pentru cei care apreciază stilul rafinat și aerul relaxat. Inspirată de țărmurile marilor mediteraneene și de arhitectura tradițională a Italiei această bucătărie va transforma orice locuință într-un sanctuar al confortului și frumuseții.

Culorile predominante în această bucătărie sunt albul și nuanțele pastelate oferind un aspect luminos și curat. Alb este asociat cu puritatea și simplitatea creând astfel o atmosferă plăcută și relaxantă. Suprafețele strălucitoare ale mobilei și chiuvetei accentuează luminozitatea și adaugă o notă de rafinament.

Mobilierul din lemn masiv este o adevărată piesă de rezistență în acest design. Realizat cu mestrie și atenție la detalii de către meșteri italieni mobilierul emana caldură și tradiție. Textura lemnului adaugă adâncime și caracter bucătăriei iar finisajul impecabil completează aspectul sofisticat.

Unitățile de bucătărie sunt amplasate ergonomic facilitând deplasarea și accesul la diferitele ustensile și obiecte necesare gătitului. Spațiile de depozitare generoase asigură ordinea și organizarea permitând astfel să ai întotdeauna tot ce ai nevoie la îndemână.

Blatul de lucru de obicei din granit sau marmură adaugă un element de lux și eleganță în bucătărie. Aceste materiale nu doar arată impresionant dar sunt și durabile și ușor de întreținut asigurând astfel durabilitatea bucătăriei.

Decorul mediteranean este pus în valoare prin plăcile decorative cu motive marine vasele din ceramică și țesăturile cu imprimeuri florale. Pereții și podelele în culori naturale cum ar fi bejul sau bej deschis completează atmosfera mediteraneană și permit mobilei și accesoriilor să fie în centrul atenției.

Un aspect important al bucătăriei mediteraneene este iluminarea naturală generoasă. Ferestrele mari și ușile glisante către grădină sau balcon permit luminii să pătrundă în spațiu creând astfel o atmosferă caldă și primitoare.

În concluzie o bucătărie clasică albă cu design mediteranean și mobilier din lemn realizată în Italia este o alegere perfectă pentru cei care doresc să aducă în locuința lor eleganță farmec și un strop de atmosferă mediteraneană. Această bucătărie oferă confort funcționalitate și un stil atemporal care va impresiona în orice moment.

Bucatarie amenajata in stil clasic

Randari din proiectul de design.

Bucatarie amenajata in stil clasic
Cauti o colaborare?
Incepe acum!
Esti interesat de un designer pentru proiectul tau?
+4 0758 111 535
Ai un proiect in minte?
Trimite un mesaj.
comenzi@houseline.ro

Leave a comment

Distribuie articolul

Ți s-a părut interesant? Distribuie!

×
Explore
Drag