Kapito Alyssa

Cariera: Designer de Interior

Data de Nastere: 4 octombrie 1986

Varsta Curenta:  35

Semnul Horoscopului:  Balanta

“Beautiful can be a lot of things but we think a home should be the best version of your own personality” – Kapito Alyssa

Kapito Alyssa este nascuta pe 4 octombrie 1986; acum are 34 de ani. Semnul soarelui Alyssa este Balanta, iar florile ei preferate sunt galbenele și cosmos.

Alyssa este un maestru al spatiilor neutre sofisticate, interesante si linistite; stilurile elegante ala acesteia sunt prezente in resedintele din New York.

Sufragerie amenajata de Kapito Alyssa

Kapito Alyssa si-a infiintat o firma care ii poarta numele cu ajutorul careia si-a dezvoltat reputatia pentru crearea de interioare elegante, personalizate, care se concentreaza pe texturi frumoase si linii curate. Alyssa a fost recunoscuta pe scara larga pentru munca in domeniul designului si a fost recent adaugata la prestigioasa „Elle Decor A-list” a celor mai buni designeri de interior din lume alaturi de Grant K Gibson.

Colt amenajat de Kapito Alyssa

Biografie

Designer de interior; aceasta a crescut in Long Island din New York.

Aceasta si-a facut aparitia in mai multe reviste precum Vogue, The New York Times si Architectural Digest.

Fapt interesant:

Kapito Alyssa s-a nascut sub semnul horoscopului balantei asta inseamna ca uneori chiar si stelele lucreaza in favoarea lui Kapitos Alyssa. Se bucura de slujba ei si continua sa incerce tot ce poate. Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor o cunosc pe Kapito Alyssa ca un influencer celebru, cu o baza impresionanta de fani. Sprijinul lor a ajutat-o sa isi atinga unele dintre obiectivele sale pe termen lung in cariera.

Distribuie articolul

Ți s-a părut interesant? Distribuie!

×