Skip links

Designul centrelor de evenimente

Centrele de evenimente sunt spatii ce merita toata atentia unui designer, decorurile diafane, atmosfera de vis, iluminatul feeric toate sunt culorile cu care pictam pe panza acesta mare si alba care este o cladire. In spatele acestor detalii frumoase se afla multa munca, calcule si schite, o proiectare complemplexa. Acum putem spune ca am realizat unele dintre cele mai frumoase sali de evenimente din tara: Ambasad’Or events, Glamour events, Chateau Blanc, Casa romaneasca, Domeniile Saftica, Sunrise Events, Magic, Aqua Max Buzau, Belissimo Grande si multe altele.

Chateau Blanc /01

Glamour Events /02

Tao /03

Aqua Magic /04

Ambasad'Or Events /05

Sala evenimente /06

Sala evenimente clasic /07

Domeniile Saftica /08

Salon Imperium /09

Centru de evenimente in Slatina


Design by Aurelia Filip

Centru de evenimente Husi


Design interior by Aurelia Filip & Houseline

Centru de evenimente concept


Design interior by Aurelia Filip & Houseline

Centru de evenimente Buzau


Design interior by Aurelia Filip & Houseline

Centru de evenimente Otopeni


Design interior by Aurelia Filip & Houseline

Centru de evenimente Brasov


Design interior by Aurelia Filip & Houseline

Centru de evenimente Brasov


Design interior by Aurelia Filip & Houseline

Centru de evenimente Saftica


Design interior by Aurelia Filip & Houseline

Centru de evenimente casa Romaneasca Hateg


Design interior by Aurelia Filip & Houseline

Chateau Blanc
Glamour Events
Tao
Aqua Magic
Ambasad'Or Events
Sala evenimente
Sala evenimente clasic
 Domeniile Saftica
Salon Imperium

Ambasad'Or Otopeni

Houseline poate aduce unicitate și rafinament în designul unui centru de evenimente indiferent de stilul ales. oferim servicii complete de amenajare interioară decor și mobilier adaptându-ne nevoilor, bugetelor și preferințelor clienților nostri.

Pentru un design de lux putem incorpora elemente elegante materiale de înaltă calitate și finisaje îngrijite pentru a crea o atmosferă sofisticată și exclusivistă.

Pentru un design fusion putem  gasi  soluții creative și să adem elemente naturale și organice în centrul de evenimente. Astfel se poate crea o atmosferă relaxată și caldă care să aducă confort și conexiune cu mediul înconjurător.

Dacă preferați un design industrialputem folosi elemente inspirate de arhitectura industrială precum cărămida aparentă lemnul brut sau metalul pentru a crea o atmosferă modernă și eclectică. Unul din trendurile in evenimente din ultimii doi ani este cel industrial cu multe plante, caramida si lemn.

Pentru un design glamur putem folosi materiale strălucitoare cristale și oglinzi combinându-le cu texturi vibrante și detalii sofisticate. Astfel se poate obține un decor luxury și elegant perfect pentru evenimente speciale.

Indiferent de stilul ales ne asigurăm că fiecare detaliu este pus în valoare pentru a crea o experiență memorabilă și impresionantă pentru clienți și invitați.

Creem concepte originale si cautam in detaliu obiectele ideale, spectaculoase si practice, avem o experienta de peste 15 ani in designul centrelor de evenimente.  

Pentru a putea realiza o lansare a unui centru de evenimente trebuie realizate multe elemente vizuale pentru marketing.  Punem la dispozitie clientilor nostri randari fotorealiste, tur virtual 720 grade, vederi 360 grade ce pot fi adaugate in site si filme de prezentare pentru complexul desenat de noi, pornit de la simularile 3D.

Leave a comment

Distribuie articolul

Ți s-a părut interesant? Distribuie!

×
Explore
Drag