Ca si noi casa are nevoie de o imagine noua. De cate ori ne oprim si ne intrebam, oare nu e cazul sa schimb ceva? Sa imi schimb culoarea parului, sau sa imi cumpar haine mai colorate, face totul parte din nevoia de schimbare, pentru ca ideile noi , directiile noi in viata, pot incepe cu schimbari mici, mici pasi care ne apropie de cine vrem sa devenim, de cum visam sa fim cu adevarat.

Trecutul poate contine amintiri frumoase,  bucurie, experiente placute, dar viitorul contine o promisiune a implinirii si a fericirii, asa ca de multe ori schimbarile ne ajuta sa ne apropiem de viitor. Casa este pentru multi dintre noi locul acela confortabil, stabil, dar daca vrem sa schimbam  ceva in viata noastra de multe ori chiar de aici trebuie sa incepem, o putem numi curatenie de primavara, putem sa mutam mobila, sa schimbam culorile, totul e posibil si chiar necesar.

De ajutor in chimbarea de look a locuintei sunt tapetul, sau placarile de pereti, dar azi va povestesc despre tapet cu cateva exemple de teste de culoare, sa vedem cat de mult se transforma un interior daca schimbam culorile si texturile.

Pe cand voseaua poate sa schimbe doar culorile, tapetul aduce in plus, imagine, grafism , textura, culoare, forme si o sugestie de stil. Stilul poate fi sugerat usor prin imaginea unui tapet, poti sa faci o tranzitie de la modern la retro, de la clasic la vinage, de la vinage la industrial, doar o schimbare de tapet, este mai mult decat culoare este un produs complex care schimba complet un interior.

Schimbarile sunt usoare cand ai alaturi un profesionist in designer de interior, asa ca poti suna acum sa programezi o sedinta de consultanta gratuita cu designerul.

 

Pentru servicii de proiectare 3D fotorealiste si design de interior ne puteti contacta aici.

 

[fts_instagram instagram_id=17841403183563956 access_token=IGQVJYN2xWVTdZAYlVzZAlNnMGtWc0dZASl8zdEdWbHJlbWM4X3ZA4VzdxV1JPNTRZAcFI0ZAlQ5RlpSRU9pUHRLUURXTGtzX0ptTy13c3RfNmY3dUhudnYyWW5nbW8wYWxrdFdWSVY0Nm5B pics_count=3 type=basic width=450 height=450px super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]

Distribuie articolul

Ți s-a părut interesant? Distribuie!

×