Impreuna aducem culoare in viata ta!

San Marco,Zenit si designerul Aurelia Filip iti schimba casa intr-o singura zi, cu o solutie noua, sigura, unica, personalizata.

Este o perioada dificila, in care este important sa fim aproape, sa avem grija unii de altii, sa ne bucuram, sa iubim, sa fim creativi, sa fim in siguranta in familie, in casa noastra.

 

Stim cat de mult iubesti culorile, este unul dintre lucrurile care ne unesc, iubim culorile si iubim sa avem case frumoase, cu aer de primvara.

 

Am creat pentru tine  acest  KIT DE CULOARE, un kit complet cu tot ce ai nevoie pentru un perete colorat in culoarile tale favorite. Acum este mai usor ca niciodata sa aplici singur culoarea ideala.

Alege stilul care ti se potriveste si culoarea ideala, din cele recomandate de designerul Aurelia Filip!

NOUL KIT DE CULOARE

 PENTRU CASA TA

ACASA E MAI MULT DECAT UN LOC, ACASA E UN SENTIMENT!

 

Designerii nostri  te vor ajuta la alegerea culorii potrivite intr-o sedinta de consultanta telefonica de 15 minute in care veti putea gasi impreuna solutia perfecta pentru peretele decorat.

 

Culoarea va fi special creata pt tine, ambalata in kitul tau personalizat si livrata in termen de 48 de ore de San Marco Bucuresti.

 

Cantitatea de culoare este adaptata dimensiunilor peretelui, ca tu sa eficientizezi costurile.

 

Kitul contine tot ce ai nevoie pentru vopsirea peretelelui fara ca tu sa trebuiasca sa te deplasezi. Ne-am gandit la tot, am pus acolo, impreuna cu grija noastra, manusi, trafalet, pensule, scoch, folie de protectie, tot ce e nevoie sa iasa bine.

 

Acum este mai simplu ca oricand sa  aplici singur culoarea de perete, fara specialisti, fara santier in casa, rapid si curat.

 

O schimbare  in casa ta iti va da incredere ca totul va fi bine!

 PENTRU BIROUL TAU

INTERIOARE CU PERSONALITATE PUTERNICA, AFACERI DE SUCCES!

 

Daca acesta perioada dificila te-a prins muncind, te putem ajuta ca prin culoare sa cresti motivatia angajatilor tai, sa maresti doza de incredere si optimism a partenerilor, sa pui o amprenta noua asupra afacerii tale.

 

Designerii nostri iti vor oferi consultanta  online pentru alegerea culorii gratuit pe timpul pandemiei de coronavirus, intr-un proiect menit sa aduca culoare si bucurie in inimile semenilor nostri.

 

Poti alege, pentru mai multa siguranta, din gamele de culoare cu efect bactericid si antimucegai, ce tin la distanta virusi si alte microorganisme nocive, ideale acum, dar recomandate  pe termen lung pentru spatii comerciale, gradinite, scoli, bucatarii profesionale etc.

 

Pentru Bucuresti si comunele invecinate livrarea kitului tau de culoare este gratuita, sustinuta de San Marco Bucuresti.

 

Cele mai vandute kit-uri

Acum cu numai  149 lei culoare uni si 292 ron culoarea decorativa schimbi aspectul unei intregi camere!

Culori decorative sau mate, alege stilul tau!

Culori decorative usor de aplicat cu Kitul de culoare, cu pulbere metalica sidefata si efect de WAW garantat, casa ta se schimba intr-o singura zi, cu un perete ales cu grija de un designer si trimis in siguranta catre tine.

 

KIT-UL DE CULOARE Marco Polo contine:

*1 litru marco polo luxury , acopera intre 6 si 8mp

*pensula retus

*folie 4/4mp,  16ml

*pensula speciala de aplicare Crux

*banda protectie,  50ml

 

KIT-UL DE CULOARE Uni contine:

*2 litri culoare Interni , acopera 10mp

*pensula retus

*folie 4/4mp,  16ml

*trafalet 23cm Crux

*banda protectie,  50ml

 

 

Un  proiect de familie, care va uneste!

Chiar daca nu ai experienta in aplicat vopsele decorative, iti stam la dispozitie cu filmulete explicative si consultanta pentru ca totul sa iasa bine!

Un proiect initiat de noi, in sprijinul tau.

Telefon:
+40 726 225 407
Bucuresti
Romania
Email:
designeraureliafilip@gmail.com