Design Comercial

Un proiect comercial de succes începe cu un concept unic și memorabil, care va oferi business-ului tău o poziție dominantă pe harta lifestyle-ului contemporan.

Suntem cautati pentru ca luam o afacere care stagneaza si  o transformam intr-una nu numai profitabila, ci de succes.

 

Cu asta ne ocupam, prin design, branding si strategie aducem facem ca investitia pe care o faci in afacerea ta sa se intoarca sub forma de profit si recunoastere in piata locala.

 

Asta o demonstreaza retele de succes pe care le-am creat impreuna cu antreperenori curajosi care au ajuns oameni de afaceri de succes si voci care sunt acum importante in domeniul ospitaliatatii.

Pe timp de criza marii jucatori pot fi depasiti, iar modurile noi, creative, diferite, de a gandi un nou business poate face diferenta.

 

Impreuna vom parcurge urmatoarele etape in identificarea locului unic ce business-ul il va ocupa in piata deja existenta a zonei:

 

– Analiza pietei, identificarea punctelor forte si ale celor slabe ale mediului concurential

– Definirea specificului clientului targetat si a produselor ce vin in intampinarea nevoilor pietei locale

– Definirea atmosferei si  caracteristicilor vizuale ale business-ului

 

Designul interior este mai mult decat o prima impresie favorabila la intrarea intr-un restaurant sau spatiu de evenimente. Este un cumul de elemente culturale, vizuale, artistice, de lumina, de atmosfera, ce definesc un spatiu unic, cu valori ce trec dincolo de o simpla experienta culinara si ajung la definirea gustului estetic al unor mari comunitati de oameni.

 

Un concept bun devine un punct de plecare al unui trend in HoReCa.

 

O atentie deosebita o acordam barului care este motorul unui restaurant, cafenea, dar si a spatiilor ce nu se vad dar fac lucrurile sa mearga excelent in interiorul business-ului, cum ar fi bucatriile profesionale, zonele de depozitare,  fluxurile interne etc.

 

– Designul spațiilor dedicate clientilor

– Designul bucătăriei

– Designul barului

– Achiziția finisajelor, mobilierului, corpurilor de iluminat etc.

– Implementare proiect

– Vizite saptamnale de consultanta

 

Oriunde in tara, online si offline, creem business-uri de succes!

Instagram


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/r79028hous/public_html/wp-content/plugins/feed-them-social/feeds/instagram/class-fts-instagram-feed.php on line 539

Clienti

Telefon:
+40 726 225 407
Bucuresti
Romania
Email:
contact@houseline.ro