Skip links
Viziunea noastra

Design

Studio

Despre noi
01
Servicii
Arhitectura interioară ce spune povestea ta.
5/5
Studiu de caz

Designul interior este un univers plin de lumina si culoare, de textura si creativitate, cu propriile reguli si cu propriile trairi. Te vom insoti in propria calatorie de descoperiere a stilului personal. In calatoria care te aduce Acasa.

procesul

Designul simplu
in 4 pasi

01

/ Interviu

Stilul tau este unic si noi te vom ajuta sa il descoperi cu instrumente de tip chestionare vizuale, pentru a afla ce tip de design ti se potriveste mai bine.

02

/ Moodboard

Printr-o plansa de imagini cu produsele reale ce vor fi folosite in ambinetare iti vom arata vizual cum va fi atmosfera casei tale si ce produse vom folosi pentru a o crea.

03

/ Randari 3D

Randarile 3D fotorealiste te ajuta sa vezi cum arata casa ta la final, nu trebuie sa mai faci eforturi sa iti imaginezi totul, e simplu ai o imagine clara despre ce vom face impreuna si ne vom raporta mereu la ea.

04

/ Schite 2D
si liste

Schitele 2d cuprind detalii alte peretilor, plan de iluminat, plan de sanitare si detalii de mobilier la comanda . Listele de cumparaturi sunt liste cu linkuri si detalii pentru a putea face usor achizitiile.

Living

Afla mai multe

Houseline

Impact

si Creativitate

Houseline este o firma de design interior care de 15 ani livreaza design de calitate la standarde de excelenta, pentru spatii rezidentiale si comerciale. Valorile noastre sunt: respect, promptitudine, creativitate si inovatie, plus valoare. Noi credem cu tarie ca designul poate schimba vieti si poate imbunatati stilul de viata, de aceea ne straduim sa facem designul de interior accesibil in toata tara si oricui viseaza la o viata mai buna.

01
Echipa houseline
Radu Filip

Radu Filip

Manager vanzari
Aurelia Filip

Aurelia Filip

Senior Interior designer
Kubra Akarsu

Kubra Akarsu

Arhitect interior
15+
Ani de experienta ind esignul rezidential si comercial
600
Camere desenate in ultimii doi ani.
100000mp
Peste 100000mp desenati in ultimii 15 in proiecte de design interior si peisagistica

Recomand cu multa caldura House Line! Am renovat cateva apartamente in Tenerife si aveam nevoie de idei pentru a le "imbraca" frumos. Aurelia si specialistii de la House Line ne-au ajutat de la distanta, online, ne-au ales tot mobilierul, decoratiunile, tot, pana si florile, ghivecele din terasa, absolut toate detaliile, noi doar am mers cu lista de cumparaturi la magazine. Sincer, am fost foarte placut impresionata de cat de usor am colaborat, avand in vedere ca totul s-a petrecut online. Aurelia este o adevarata profesionista, ne-a dat mereu variante de ales, pentru ca, dupa parerea mea, nu este usor, chiar este un adevarat challenge sa faci o selectie care sa ii placa cumparatorului si care sa se potriveasca cu tematica apartamentelor, dintre produsele existente pe stoc in magazinele de mobilier si decoratiuni din alta tara decat cea unde profesezi zi de zi.
5 stele, recomand!

Monalisa

Client design online

×
Explore
Drag