Skip links

Designul restaurantelor

Servicii taylor made pentru industria Horeca
01
Horeca
Noi credem in inovatie si tehnologie, in lucrul bine facut si invatare continua.
5/5
Designul de restaurant

Designul interior pentru restaurante și cafenele este extrem de important pentru succesul afacerii. Atmosfera estetica și funcționalitatea spațiului pot influența în mod semnificativ experiența clienților și implicit potențialul de revenire a acestora. De aceea angajarea unui designer de interior profesionist poate fi o investiție valoroasă.

Un designer de interior are cunoștințe și experiență în crearea unui spațiu armonios care să reflecte identitatea și conceptul restaurantului sau cafenelei. Designerii Houseline pot să ofere sfaturi și soluții creative pentru amenajarea confortabilă a spațiului rezolvând probleme legate de circulație iluminat zgomot și multe altele. De asemenea designerii de interior pot îmbunătăți ergonomia spațiului și pot crea zone distincte pentru diferite activități cum ar fi zona de luat masa zona de așteptare sau zona de relaxare.

Studioul de design Houseline este cunoscut pentru abordarea personalizată și adaptată nevoilor fiecărui client în parte. Incepem proiectele prin înțelegerea viziunii și a obiectivelor clienților precum și a caracteristicilor spațiului disponibil. Apoi dezvoltăm un concept care să pună în valoare stilul și conceptul unic al restaurantului sau cafenelei.

Houseline oferă o gamă largă de servicii în designul interior pentru restaurante și cafenele. Acestea pot include de la planificarea spațiului și selecția finisajelor mobilierului și iluminatului până la proiectarea detaliată a fiecărei zone și crearea de desene tehnice, randari fotorealiste si filme de prezentare. Designerii Houseline pot ajuta de asemenea în amenajarea teraselor sau grădinilor folosind materiale durabile și soluții estetice.

Colaborarea cu un designer de interior aduce numeroase avantaje. În primul rând vei beneficia de expertiza și creativitatea si cunostintele tehnice pentru a transforma ideile tale în realitate. În plus un designer de interior poate coordona lucrările cu alte profesii implicate în proiect cum ar fi arhitecți, constructori și electricieni pentru a asigura o implementare eficientă a designului. De asemenea un designer de interior are acces la furnizori de încredere și poate obține prețuri avantajoase în achiziționarea materialelor și a mobilierului si poate gestiona eficient bugetul.

În concluzie designul interior pentru restaurante și cafenele este esențial pentru a crea un mediu atractiv și funcțional în care clienții să se simtă bine și să revină. Lucrând cu un designer de interior profesionist puteti obține un design personalizat adaptat  nevoilor și exigentelor clientilor dumneavoastra și puteti beneficia de expertiza designerilor în a crea un spațiu deosebit care să ofere o experiență unică.

Printre restaurantele realizate de noi se numara : Bemole Cafe in pasajul Villacrosse, B3ton, Bryo Appetite, Casa Romaneasca din Hateg si Subtil Garden in Buzau.

Proiectele pentru restaurante ne inspira mereu si ne provoaca sa ne depasim limitele. Consultanta pe care o oferim in proiectele Horeca merge dincolo de impactul vizual si ajunge la influenta asupra consumatorului final. Proiectele de restaurante ne permit sa atingem excelenta si ne dorim acest lucru deorece vrem sa creem locuri care au o atmosfera memorabila, care schimba fata orasului.
Cauti o colaborare?
Incepe acum!
Esti interesat de un designer pentru proiectul tau?
+4 0758 111 535
Ai un proiect in minte?
Trimite un mesaj.
comenzi@houseline.ro
restaurant cu specific Romanesc design Houseline
restauirant cu mult verde stil modern contemporan
BRYO Appetite
BRYO Appetite
BRYO Appetite
BRYO Appetite
3FO46M5DAYVR-Untitled-20210517-170415
restaurant cu specific Romanesc design Houseline
restauirant cu mult verde stil modern contemporan
BRYO Appetite
BRYO Appetite
BRYO Appetite
BRYO Appetite
3FO46M5DAYVR-Untitled-20210517-170415

Leave a comment

Distribuie articolul

Ți s-a părut interesant? Distribuie!

×
Explore
Drag