Skip links
Design rezidential

Lounge in stil contemporan

Zona de lounge a unei case in stil contemporan poate fi un spatiu comun , neutru organizat intr-o zona de trecere, cum a fost cazul in acest proiect , este un spatiu comun in care functiunea principala este acceea de relaxare, un spatiu fara televizor, doar pentru discutii , citit, conectare. Am optat pentru canapele rotunjite cu forme fluide, ce crereaza armonie vizuala si armonizeaza designul cubist al casei.

spatiu relax

canapea

lumina

contemporan

Stilul contemporan in designul de interior

Designul interior contemporan se concentrează pe atingerea unui aspect modern minimalist și confortabil. Pentru o zonă de lounge optarea pentru canapele rotunjite și linii fluide poate aduce un aspect elegant și atrăgător.

Alege culori neutre și pastelate pentru peretele principal și podea pentru a crea o bază calmă și elegantă. Poți adăuga în accente de culori mai puternice prin intermediul accesoriilor sau al pernelor decorative. Combinația de materiale diferite cum ar fi lemnul sticla și metalul poate adăuga o notă interesantă texturii spațiului.

 Canapelele rotunjite aduc un aspect organic și prietenos în spațiu. Optează pentru canapele cu linii fluide și curbe pentru a crea un aspect mai plăcut și invitant. Poți alege variante de canapele în culori neutre sau pastelate pentru a se potrivi cu restul schemei de culori din încăpere.

Alege piese de mobilier contemporane cu forme simple și curate. Evită mobilierul prea încărcat sau ornamentat pentru a păstra un aspect minimalist și aerisit. De exemplu măsuțele de cafea din sticlă sau lemn cu finisaje lucioase pot fi alegeri potrivite.

Design

Design

Contemporan

  • By Houseline
×
Explore
Drag