Skip links

O casa cu un mix eclectic glam

O casă în tonuri neutre cu design contemporan glamour poate crea o atmosferă reconfortantă, luminoasă și conectată la natură. Iată cum poți realiza acest design:

1. Paleta de Culori: Stilul contemporan se caracterizează printr-o paletă de culori naturale și luminoase. Pentru pereți, optează pentru nuanțe de alb, gri deschis sau bej. Verdele poate fi adus în design prin intermediul plantelor și a accesoriilor, precum perne sau covorul.

2. Arhitectură și spații deschise: Designul contemporan pune accent pe spațiile deschise și luminoase. Dacă este posibil, încearcă să integrezi spațiile de locuit, cum ar fi bucătăria, sufrageria și zona de luat masa, pentru a crea o atmosferă fluidă și aerisită.

3. Mobilierul: Mobila în stil contemporan are linii simple și funcționale, dar poate fi combinata cu elemente clasice ca decoruri de pereti . Optează pentru piese de mobilier cu design minimalist, din lemn și cu finisaje neutre. Un exemplu poate fi o canapea modernă cu picioare din lemn și perne în nuanțe de verde sau gri.

4. Accesorii:Folosește accesorii în tonuri de verde pentru a aduce natura în casă. Păstrează decorațiunile simple și minimaliste, cum ar fi vazele din sticlă, plantele suculente sau tablourile cu peisaje naturale. Pentru textile, alege materiale naturale cum ar fi bumbacul și lâna. Foloseste detalii aurii si totul va arata mai glam.

5. Arta contemporană: O pictură sau o sculptură contemporană poate fi un element de focalizare în designul interior. Aceasta poate aduce personalitate și originalitate în locuință.

Randari din proiectul de design.

Cauti o colaborare?
Incepe acum!
Esti interesat de un designer pentru proiectul tau?
+4 0758 111 535
Ai un proiect in minte?
Trimite un mesaj.
comenzi@houseline.ro
×
Explore
Drag