Skip links

Apartament modern scandinav

O casă în tonuri de verde cu design modern scandinav poate crea o atmosferă reconfortantă, luminoasă și conectată la natură. Iată cum poți realiza acest design:

1. Paleta de Culori: Stilul scandinav se caracterizează printr-o paletă de culori naturale și luminoase. Pentru pereți, optează pentru nuanțe de alb, gri deschis sau bej. Verdele poate fi adus în design prin intermediul plantelor și a accesoriilor, precum perne sau covorul.

2. Lemn Natural: Lemnul natural este un element esențial în designul scandinav. Folosește lemnul în podele, mobilier și detalii precum mânerele ușilor sau blatul mesei. Alege lemn cu finisaj deschis și textură vizibilă pentru a accentua simplitatea și calitatea naturală.

3. Mobilierul: Mobila în stil scandinav are linii simple și funcționale. Optează pentru piese de mobilier cu design minimalist, din lemn și cu finisaje neutre. Un exemplu poate fi o canapea modernă cu picioare din lemn și perne în nuanțe de verde sau gri.

4. Iluminat Natural: Stilul scandinav pune accent pe iluminatul natural. Așadar, folosește perdele și draperii transparente sau cu nuanțe pale pentru a permite luminii să pătrundă în casă. În plus, adaugă lămpi de podea sau suspendate din lemn sau sticlă pentru iluminat suplimentar.

Randari din proiectul de design.

Cauti o colaborare?
Incepe acum!
Esti interesat de un designer pentru proiectul tau?
+4 0758 111 535
Ai un proiect in minte?
Trimite un mesaj.
comenzi@houseline.ro
×
Explore
Drag