Skip links
Stilul industrial
01
tips&tricks
Stilul industrial este un ul modern si original, perfect pentru o locuinta urbana nonconformista.
5/5
Studiu de caz

Pentru a obține un living cu bucătărie deschisă în stil industrial urban se poate folosi o combinație de materiale precum sticla lemnul și nuanțe de gri completate cu piese de mobilier minimalist și metalic corpuri de iluminat industriale și accente de culoare puternice. Această abordare va oferi un aspect urban și confortabil casei tale.

Designul în stil industrial este caracterizat de utilizarea materialelor brute texturi robuste și un aspect texturat si unic. Stilul industrial urban este cunoscut pentru aspectul său modern și nonconformist inspirat din mediul urban și din estetica industriala. Într-un living cu bucătărie deschisă se pot folosi diverse materiale precum sticla lemnul și nuanțe de gri pentru a recrea această estetică. Bucătăria deschisă poate fi separată de living prin utilizarea unei insule sau a unei bare de bucătărie realizate din lemn sau oțel inoxidabil. Accentul poate fi pus și pe aparatele electrocasnice optând pentru modele din oțel inoxidabil sau negru care se încadrează perfect în designul industrial urban.

Bucătăria deschisă poate fi separată de living prin utilizarea unei insule sau a unui bar realizat din lemn sau metal negru cu sarma. Accentul poate fi pus și pe aparatele electrocasnice optând pentru modele  din metal negru care se încadrează perfect în designul industrial urban.

Pentru iluminare se pot utiliza corpuri de iluminat cu un design industrial cum ar fi lămpi de tip industrial pe bază de metal sau corpuri de iluminat suspendate cu sursa de lumină aparentă. Acestea pot fi plasate deasupra insulei de bucătărie sau a mesei de dining adăugând un efect vizual interesant în spațiul deschis.

În ceea ce privește accentele de culoare pot fi utilizate nuanțe puternice precum oranj sau cognac închis, albastru închis sau verde pentru a adăuga un contrast vizual în spațiul predominant gri. Aceste culori pot fi integrate sub formă de perne decorative, fototepet, tablouri sau alte accesorii.

În final pentru a crea o atmosferă urbană în stil industrial se pot adăuga diferite elemente de decor precum plante în ghivece de lalele sau ferestre industriale. Fototapetul în stil geometric sau alb-negru pot fi de asemenea utilizat pentru a completa aspectul general.

Randari din proiectul de design.

Detalii sticla si led

Mobilier din metal și lemn: Optați pentru mobilier cu un aspect durabil folosind predominant metalul și lemnul. Alegeți un podea din beton finisat sau din lemn neselectat pentru a accentua aspectul industrial. Puteți adăuga covoare sau fototapet pentru a aduce puțină caldură și confort la interior.

Cauti o colaborare?
Incepe acum!
Esti interesat de un designer pentru proiectul tau?
+4 0758 111 535
Ai un proiect in minte?
Trimite un mesaj.
comenzi@houseline.ro
×
Explore
Drag