Skip links

Locuinta scandi

Stilul scandinav are ca element principal lemnul, detalii in tonuri naturale si neutre si o atmosfera de relaxare si confort.

O locuinta in stil glam, contemporan a primit un design nou, locuinta este situata in vestul tarii si apartine unor tineri antreprenori, totul in casa este automatizat de la iluminat pana la usile de la garaj si si instalatiile audio. Noile tehnologii fac dintr-o simpla casa o casa inteligenta, ce poate fi controlata cu cateva click-uri din telefon.

Design interior: Houseline

 Head Designer: Aurelia Filip

Suprafata: 120mp

Tip de proiect: rezidential

Durata proiect: 20zile

Proiect in curs de implementare

Casa este cu parter fara etaj la parter are living, bucatarie si dormitor cu baie, o baie de oaspeti si un dormitor de copil.

Iluminat arhitectural si decorativ

Luminile joase calde și ambientale sunt esențiale într-un spațiu în stil scandi. Lustrele cu led pot fi folosite pentru a crea scenarii de lumini. Pentru spațiile mai intime se pot utiliza lămpi de masă sau lampadare cu abajururi care completează perfect atmosfera .

Iluminatul cu leduri ascunse sau vizibile creeaza scenarii de lumini ce fac atmosfera mai dinamica . Se pot adapta diverse scenarii la momentele zilei sau la diverse ocazii speciale se pot crea atmosfere spectaculoase.

Design scandinav

Stilul scandinav promovează o atmosferă liniștită și spațiu deschis. Evitați supraaglomerarea cu obiecte și mobilați-vă cu piese simple și funcționale

Modern Design.

Through a unique combination of engineering, construction and design

Luxurious Facilities.

Through a unique combination of engineering, construction and design

O locuință în stil japandi este o combinație elegantă între elemente japoneze și scandinave caracterizată prin utilizarea predominentă a lemnului natural și culorilor neutre. Această estetică se concentrează pe simplitate minimalism și conectarea cu natura.

Materiale mobilier și stilul general pot varia în funcție de preferințe și buget. Este important să alegeți elementele care vă aduc bucurie și creează un mediu relaxant în locuința dvs.

Clietii nostri spun ca:

×
Explore
Drag