Skip links

Casa in stil industrialInterior Design

O casa mare cu spatii ample si luminoase, a fost pentru noi un proiect de suflet si in care am investit mult efort si creativitate.

Un living amplu intr-o casa mare de 300 mp, cu lumina naturala multa si cu ferestre compartimentate.

Functiunile create prin design au fost cea de bar, zona de relaxare, de luat masa si zona de TV. 

Stil contemporan

Un design interior contemporan care integrează lemnul și detalii aurii poate aduce o atmosferă caldă, elegantă și sofisticată într-o locuință. Iată câteva idei și sfaturi pentru a crea un astfel de mediu:
1. Paleta de culori: În primul rând, alege o paletă de culori care să reflecte eleganța și căldura. Poți opta pentru tonuri neutre, cum ar fi alb, crem, gri sau bej pentru pereți și podele, iar nuanțele de auriu pot fi adăugate sub formă de accente sau detalii. Auriul poate fi prezent în candelabre, oglinzi, cadre pentru tablouri sau accesorii decorative.
2. Lemnul: Lemnul poate fi un element central al designului. Folosește lemnul în podele, pereți, mobilier și accesorii. Dacă dorești un aspect contemporan, poți opta pentru lemn închis la culoare, cum ar fi nucul sau stejarul, și asigură-te că finisajele sunt netede și moderne.
3. Mobilierul: Alege piese de mobilier cu linii simple și conturate, care să se integreze perfect în stilul contemporan. Căută mobilier din lemn de calitate cu detalii aurii subtile, cum ar fi mânerele ușilor sau picioarele scaunelor și mesei.
4. Functionalitate: Nu uita de funcționalitatea spațiului. Un design interior contemporan nu doar arată bine, ci și răspunde nevoilor tale de zi cu zi. Alege mobilier și aranjamente care să ofere confort și utilitate.

Detalii auriu

Accesorii aurii: Detaliile aurii pot fi adăugate prin intermediul accesorilor, cum ar fi perne, pături, lămpi de masă sau chiar prin tavane sau tapet cu modele aurii subtile. Acest accent de culoare poate da un plus de eleganță spațiului.

Lumini globuri

Elemente Design

riflaj decorativ

Lista rpoduse

canapea crem

O casa luminoasa
×
Explore
Drag