Skip links
Stilul modern
01
tips&tricks
Stilul modern este sobru si simplu , perfect pentru un open space.
5/5
Studiu de caz

Pentru a obține lounge în stil modern urban se poate folosi o combinație de materiale precum sticla lemnul și nuanțe de gri completate cu piese de mobilier minimalist și metalic corpuri de iluminat industriale și accente de culoare puternice. Această abordare va oferi un aspect modern și confortabil casei tale.

Interiorul în stil modern cu lemn și metal este o alegere excelentă pentru a crea un aspect contemporan și sofisticat într-o locuință sau într-un spațiu comercial. Iată câteva idei pentru a integra aceste elemente în designul interior:

1. Utilizați lemnul într-un mod minimalist: Alegeți mobilierul din lemn cu linii drepte și simple pentru a crea un aspect curat și modern. Optați pentru nuanțe naturale ale lemnului cum ar fi stejarul sau fagul și evitați ornamentele excesive sau modelele complicate.

2. Riflaje separatoare: Adăugați puteti opta pentru riflaje pentru a separa spatiile.

3. Detalii metalice: Adăugați elemente de metal în design pentru a conferi un aspect industrial și contemporan. Poate fi vorba de lustre sau corpuri de iluminat din oțel inoxidabil mânere sau accesorii metalice pentru mobilier sau obiecte decorative realizate din metal.

4. Culori neutre și contrastante: Pentru a păstra un aspect modern și elegant alegeți combinații de culori neutre cum ar fi nuanțe de alb negru gri sau bej. Pentru a adăuga un contrast interesant puteți utiliza tonuri mai puternice de auriu bronz sau argintiu pentru detalii metalice.

5. Minimalism și funcționalitate: Stilul modern se caracterizează de obicei prin simplitate și funcționalitate. Alegeți mobilier care se încadrează în aceste principii și evitați supraaglomerarea spațiului cu obiecte sau decoruri inutile.

Acestea sunt doar câteva exemple de cum puteți integra lemnul și metalul într-un design interior în stil modern. În final important este să vă orientați către un aspect coerent echilibrat și estetic plăcut.

Sufragerie amenajata in stil masculin

Randari din proiectul de design.

Riflaje si mobilier minimalist

Mobilier din metal și lemn: Optați pentru mobilier cu un aspect durabil folosind predominant metalul și lemnul. Alegeți un podea din beton finisat sau din lemn neselectat pentru a accentua aspectul industrial. Puteți adăuga covoare sau fototapet pentru a aduce puțină caldură și confort la interior. Pentru un aspect foarte modern puteti opta pentru mobilier minimalist, riflaje si panotaje de lemn pentru pereti.

Dormitor etaj amenajat masculin
Cauti o colaborare?
Incepe acum!
Esti interesat de un designer pentru proiectul tau?
+4 0758 111 535
Ai un proiect in minte?
Trimite un mesaj.
comenzi@houseline.ro
×
Explore
Drag