Skip links
Stilul eclectic
01
tips&tricks
Stilul eclectic este unul modern si original, perfect pentru o locuinta nonconformista.
5/5
Studiu de caz

Pentru a obține un living cu bucătărie deschisă în stil eclectic se poate folosi o combinație de materiale precum sticla lemnul și nuanțe de bej completate cu piese de mobilier minimalist și metalic corpuri de iluminat cu bile și accente de culoare puternice la scaune si fototapet. Această abordare va oferi un aspect urban și confortabil casei tale.

Perdelele din albe de voal de la ferestre împrăștie razele de soare în întreaga cameră creând un joc de lumini și umbre pe podea. Un covor moale cu modele abstracte în tonuri neutre adaugă un element de confort și căldură.

În mijlocul camerei se află un set elegant de canapele și fotolii rotunjite in stile mid century. Textura moale și culorile vii ale pernelelor adaugă o notă energică și plină de viață în cameră. În jurul mobilierului se află masa de cafea din lemn masiv care completează estetica urbană și modernă a spațiului.

Pe unul dintre pereti se remarcă un fototapet captivant reprezentând o junglă urbană. Imaginile cu plante exotice înalte și păsări exotice zburând pe cerul senin îți oferă senzația că te afli în mijlocul unei metropole vibrante dar și în natură.

O masă de dining elegantă cu blat din lemn robust și picioare metalice este amplasată lângă fereastra cu vedere către junglă. Scaunele turcoaz și galbene adaugă un accent de culoare în spațiu și completează designul general al camerei.

Punctul central al camerei este reprezentat de o lumină suspendată cu led care aruncă o lumină caldă și strălucitoare în întreaga cameră. Aceasta adaugă o notă de eleganță și rafinament în decor.

Accesoriile și decorațiunile sunt alese atent pentru a evidenția tematica urbană și natura exuberantă a camerei. Plante în ghivece de ceramica tablouri abstracte și perne decorative cu modele tropicale completează atmosfera vibrantă și fresh a camerei.

În întregul living se simte un aer de energie și entuziasm transmis de combinația îndrăzneață de culori de elementele urbane si mid century. Este un spațiu care îți oferă o escapadă urbană unde poți simți că te înconjori de frumusețea și exotismul naturii chiar în mijlocul orașului. Este un living care te inspiră să explorezi stilul de viață urban și să te bucuri de frumusețea și diversitatea lumii în care trăiești.

Randari din proiectul de design.

Detalii colorate si vesele

Mobilierul ales este unul eclectic modern, detaliile cromatice sunt adaugate prin scaune colorate in 2 nunate albastru si cognac .Parchetul heringbone da un aspect modern si atemporal designului.

Cauti o colaborare?
Incepe acum!
Esti interesat de un designer pentru proiectul tau?
+4 0758 111 535
Ai un proiect in minte?
Trimite un mesaj.
comenzi@houseline.ro
×
Explore
Drag