Skip links

Locuinta glam

O casa noua si cu suprafata generoasa a primit un design waw, asa au zis clientii nostri, cu lumini multe si culori odihnitoare, totul e de un lux calm si confortabil.

O locuinta in stil glam, contemporan a primit un design nou, locuinta este situata in vestul tarii si apartine unor tineri antreprenori, totul in casa este automatizat de la iluminat pana la usile de la garaj si si instalatiile audio. Noile tehnologii fac dintr-o simpla casa o casa inteligenta, ce poate fi controlata cu cateva click-uri din telefon.

Design interior: Houseline

 Head Designer: Aurelia Filip

Suprafata: 300mp

Tip de proiect: rezidential

Durata proiect: 25 zile

Proiect in curs de implementare

casa este cu parter si etaj la parter are living bucatarie si camera de joaca, o baie si un birou. La etaj 3 dormitoare cu bai si dresinguri .

Iluminat arhitectural si decorativ

Luminile joase calde și ambientale sunt esențiale într-un spațiu în stil luxury. Lustrele mari cu cristale sau aplicațiile aurii pot fi folosite pentru a crea un efect impresionant în living sau în zona de dining. Pentru spațiile mai intime se pot utiliza lămpi de masă sau lampadare cu abajururi aurii care completează perfect atmosfera de lux.

Iluminatul cu leduri ascunse sau vizibile creeaza scenarii de lumini ce fac atmosfera mai dinamica . Se pot adapta diverse scenarii la momentele zilei sau la diverse ocazii speciale se pot crea atmosfere spectaculoase.

Design contemporan

O locuință în stil luxury cu detalii de auriu și culori neutre poate crea o atmosferă sofisticată și rafinată. Acest design elegant și opulent aduce un sentiment de lux și bun gust oferind totodată o senzație de confort și relaxare.

Modern Design.

Through a unique combination of engineering, construction and design

Luxurious Facilities.

Through a unique combination of engineering, construction and design

O locuință în stil luxury cu detalii de auriu și culori neutre reprezintă o alegere elegantă și sofisticată pentru cei care apreciază eleganța și opulența.

Fiecare detaliu contat și fiecare piesă are scopul de a crea o atmosferă de lux la fiecare pas.

Clietii nostri spun ca:

×
Explore
Drag