Skip links

Villa in Dallas Interior Design

Provocarea cea mai mare in acest proiect a fost sa creem zona de semineu care sa separe spatiile, practic am obtinut 2 zone in living ambele cu fata spre semineu, o zona de bar si o zona de relaxare la televizor.

Un living mare al unei care cu o suprafata de 30mp , este un living generos , mai mare decat spatiile de la bloc.

Functiunile create prin design au fost cea de bar, zona de relaxare la semineu si zona de TV. 

locuinta stil modern

Stil modern

Iată câteva idei pentru a integra lemnul, piatra si metalul în designul interior: 1. Utilizați lemnul într-un mod minimalist: Alegeți mobilierul din lemn cu linii drepte și simple pentru a crea un aspect curat și modern. Optați pentru nuanțe naturale ale lemnului cum ar fi nuc, stejar sau lemn vopsit și evitați ornamentele excesive sau modelele complicate. 2. Piatra ca accent: Adăugați accentele de piatră în interior prin pardoseli pereți sau elemente decorative. De exemplu puteți opta pentru podele din gresie cu un aspect de piatră naturală sau puteți alege un perete de piatră aparentă pentru a adăuga textură și caracter. 3. Detalii metalice: Adăugați elemente de metal în design pentru a conferi un aspect industrial și contemporan. Poate fi vorba de lustre sau corpuri de iluminat din oțel inoxidabil mânere sau accesorii metalice pentru mobilier sau obiecte decorative realizate din metal. 4. Culori neutre și contrastante: Pentru a păstra un aspect modern și elegant alegeți combinații de culori neutre cum ar fi nuanțe de gri sau bej. Pentru a adăuga un contrast interesant puteți utiliza tonuri mai puternice de auriu bronz sau argintiu pentru detalii metalice. Alegeți mobilier care se încadrează în aceste principii și evitați supraaglomerarea spațiului cu obiecte sau decoruri inutile.

Detalii cu albastru

Covorul si pernele cu albastru sunt detalii care fac difernta, pentru design mai neutru accesoriile pot fi inlocuite si atunci totul de schimba. De cele mai multe ori optam pentru accentul de culoare separat de obiectele mari, ce vor fi schimbate mai rar, dar nu este o regula imuabila. Totusi este de preferat ca obiectele de decor sa fie cele cu accent de culoare pentru ca ele se pot schimba mai des si astfel casa va fi improspatata cu usurinta peste cativa ani.

Interior Design

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem

Trusted Experience

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia

White home
×
Explore
Drag