Apartament clasic balerina

Pentru un apartament intr-un complex rezidential bine cotat din Bucuresti, am realizat un concept clasic romantic, cu detalii feminine, cu arabescuri sofisticate, dar in acelasi timp confortabil si placut de locuit.

 

Materialele alese, de cea mai buna calitate, aduc valoare interiorului si puncteaza un stil de viata sofisticat, dar plin de farmec si romantism. Este un apartament pentru o printesa, o balerina, o pasionata de arta si fashion, un loc in care din orice unghi ai face o fotografie arati impecabil. As zice instagramabil si totusi regal.

 

Livingul este deschis cu bucataria ivoire din lemn masiv,utilata functional, pentru a putea gati sau sta la o cafea la masa alaturata. Dinning-ul cu masa rotunda ia din masivitatea bucatariei, facand ca spatiul sa para mai mare si mai cochet.

 

Dormitoarele sunt unul cu verde si auriu unul cu roz, ambele cu paturi cu sculptura realizata manual de artizani italieni. Tapetul de matase imbogateste texturile si draperiile de catifea cu broderie, pun in valoare minunata lumina naturala ce inunda apartamentul de la primele ore ale diminetii.

 

Partea care imi place mie mult sunt baile, am ales ceramica si tapet cu aur de 24k, la fel si robinetii sunt tot placati cu aur.

 

Principala preocupare a celor care, ca si mine iubesc stilul clasic, este ca locuinta lor sa nu arate a muzeu. De fiecare data ma amuz avand aceeasi discutie, “imi place clasic, dar nu vreau sa fie muzeu casa mea”. Si atunci inventez tot felul de elemente de legatura intre clasic si contemporan, care sa fie de bun gust si un pic eclectice, pentru ca locuinta sa para transportata in zilele noastre.

 

Accente de culoare in trend, cum e rozul pudra, materiale frumoase si grafice cum e toile de juis, detalii aurii si cristale, catifea, culori decorative, le fac sa se lege intr-un design armonios, contemporan si in acelasi timp clasic.

 

Realitatea este ca ador stilul acesta, dupa ani de vizitat muzee, orase renascentiste si medievale, de studiat istoria artei, imi este familiar si placut, cunoscut. Creez cu el atmosfera, sentimente,  modelez dispozitii sufletesti, exprim ce simt cei care urmeaza sa locuiasca acolo.

 

Designul este un mod de a spune povesti, despre oameni, despre ce simt, ce pasiuni au. Acest design este despre o fata pe care o iubesc si am vazut-o crescand si devenind o tanara femeie frumoasa si independenta, pasionata de moda la nivel inalt, delicata si puternica, ce studiaza balet din pasiune si stie si ce inseamna sa te doara tot corpul dupa antrenament si ce insemana sa fii liber si sa iubesti, sa fii inconjurat de iubirea familiei si sa fii, in acelasi timp, singur intr-o metropola eurpeana.

 

I am a visual storyteller. Pe scurt, spun cu imaginile mele, povestea ta.

Category
Portofoliu, Rezidential