B3TON Restobar

Proiect: Restobar

Suprafata:120 mp

Locatie: Bucuresti

Data: 2017, dar putem spune Since now!

 

Unul dintre conceptele in stil industrial care fac din peisajul culinar bucurestean unul mult mai colorat este B3TON restobar. Un concept indraznet, condus cu pasiune de un tanar antreprenor foarte inspirat si curajos, ce mentine de ani intregi standardele ridicate in ceea ce priveste servirea si gastronomia.

 

Designul restaurantului tău trebuie să spună o poveste, pentru a crea o experiență imersiva si sinestezica si spre a oferi clienților cadrul perfect pe care să îl împărtășească pe Instagram. Cele mai cautate restaurante din  intreaga lume au un concept creativ și coerent, ce sta la baza brandului, construit în jurul unei culori, a unei idei, epoci istorice sau chiar al unui element din natură.

 

Aici conceptul a fost cuvantul BETON scris in metalimbaj cu 3 in loc de E, cuvant ce reprezinta si materialul idustrial  pe care l-am folosit pentru a scrie literele din logo dar si argoul cool, fain, in trend. Un cuvant ce este usor de retinut pt tineri si ii face sa se simta reprezentati si intelesi.

 

Clientii tipici ai restobarului sunt tineri intre 20 si 45 ani, corporatisti, sau care lucreaza in cladirile de birouri din zona, usor hipsteri, cu o pasiune pentru fusion cusine.

 

Tavanul este tot din beton, pastrand amprenta turnarii in cofragul initital de la realizarea cladirii.

 

Am ales o schemă de culori neutra cu gri, brunuri roscate si  un mix de texturi și materiale de tip metal ruginit si cupru si lemn masiv patinat sculptat si taiat manual, cu aceste un tipuri de detalii, ne-am asigurat că elementele spațiului au sens împreună.

 

Accesoriile cupru si bronz, corpurile de iluminat, elementele metalice negre din tabla perforata sunt toate accente in stil industrial, un stil foarte in voga in ultimii 5 ani, dar care va fi mereu in trend pentru ca este un stil prietenos, usor de implementat si care te face sa te simti relaxat.

 

Category
Comercial, Portofoliu