Beauty Relax Salon Bucuresti

Trendurile in materie de beauty devin din ce in ce mai sofisticate si este firesc sa le urmeze si designul interior al saloanelor cosmentice. Social media a devenit acum modul principal de a-si atrage clienti pentru industria de beauty, de la Pinterest, la Facebook sau Instagram, toate retelele de socializare sunt extrem de utile in a promova servicii de beauty.

 

Totusi frumusetea incepe cu locul in care ai acces la aceste servicii, acolo poti sa iti faci primele fotografii, cand arati impecabil, dupa un make-up profesionist sau dupa un coafat. Salonul de cosmetica nu mai este un spatiu strict utilitar, ci unul de life style.

 

Designul urmeaza aceste trenduri siĀ  noi punem in valoare locul in care incepe frumusetea.

 

Acum, mai mult ca oricand, pentru a se diferentia de concurenta, nu numai ca servicii sau preturi, saloanele de infrumusetare aleg sa se diferentieze prin design. Acest lucru face ca preturile serviciilor sa fie justificate de experienta de calitate, ce aduce plus valoare.

 

Pentru acest salon de infrumusetare din zona Domenii in Bucuresti, diferentierea a venit ca o necesitate clara, datorita pozitiei centrale si dorintei de a atrage clientela locala, ce poate ar fi migrat spre zone apropiate cum sunt Dorobanti, centre comerciale sau Piata Victoriei.

 

Aici strategia de diferentiere a fost prin design interior si printr-un serviciu special. Un loc de joaca pentru copii. O idee fabuloasa, daca ne gandim ca targetul unui salon sunt femeile intre 20 si 60+ , care pentru a se putea relaxa trebuie sa rezolve o problema pragmatica: Cu cine las copilul?

 

Locul de joaca este supravegheat de personal auxiliar, astfel incat mamicile chiar se pot relaxa. Pentru copii am ales si scaune speciale de frizerie cu masinute si caleasca cu personaje de basm, pentru ca si cei mici au nevoie de un tuns realizat cu rabdare si pricepere.

 

Conceptul este unul feminin cu tapet cu efect de marble, un trend ce merge de la pereti la pardoseli, dar si la unghii sau make-up. Corpurile de iluminat decorative sunt albe cu motive vegetale pentru a lumina si a masca iluminatul arhitectural necesar in salon pentru desfasurarea activitatii. pentru ca spatiul sa nu arate tehnic ci elegant si primitor.

 

Aceste idei si strategii dezvoltate impreuna cu echipa noastra de profesionisti poti sa duca afacerea ta pe locul dorit in piata de profil locala. Stim ca si concurenta este mare, de aceea dezvoltam strategii noi si un design cat mai competitiv, pentru afacerile pe care le crestem impreuna cu clientii nostri.

Category
Comercial, Portofoliu