Bellisimo Grande Buzau

Proiect: Centru de evenimente si conferinte

Suprafata:

Sala interior 400mp

Cort semisferic 600mp

Terasa 200mp

Piscina si gradina 2500mp

Locatie: Buzau

 

Unul dintre proiectele ce va vor spurpinde in 2020 este complexul pentru evenimente Bellisimo Grande din Buzau, ce gazduieste o sala de evenimente interioara, un restaurant terasa, un cort balon semisferic pentru evenimente piscina si pool bar, gradina exterioara.

 

Deosebit, consideram noi, ca va fi cortul semisferic, cu strucutra aparenta, tip dom geodezic, transparent partial, ce va fi un spectacol atat pe timp de seara cat si pe timp de zi.  Plin de plante, de verde, de viata, cu scaune Ghost, cu design de Philip Stark, cu elemente supradimensionate pentru iluminat cu led, ne bazam pe efectul de waw si pe reflexii de apa si lumina.

 

Iluminatul a fost cea mai mare provocare, datorita formei speciale a cortului, am adaptat noi tehnologii cu led si am creat sisteme de iluminat cu lumina calda dar si cu lumini colorate RGB, ce vor puncta momentele ale evenimentelor gazduite de complex.

 

Lucram de multi ani in industria de hospitality, in design si incercam tot timpul sa aducem ceva nou in piata extrem de dinamica a evenimentelor. Uneori intalnim beneficiari curajosi, care din start spun DA, oricarei idei indraznete, atunci ne dam peste cap sa punem in practica si cele mai nebunesti vise.

 

Este modul nostru de a aduce o contributie intr-un business, pentru a-l aduce in primele locuri in liga in care joaca. De obicei sunteti chemati pentru pozitionarea pe primul loc. Toti vrem sa fim pe primul loc.

 

De cele mai multe ori primul loc inseamna enorm de multa implicare si munca, echipe coordonate, investitie proportionala, dar nu inseamna obligatoriu cheltuieli exagerate. Stim ca intr-un business vrem cu totii sa investim exact atat cat este necesar, pentru a maximiza profitul, orice este in plus este un management deficitar.

 

Viziunea noastra de acesta data a coincis cu a beneficiarului, avem idei multe, le alegem pe cele mai bune, colaboram, vorbim, ne sfatuim, este un proces, din care cu siguranta ca vom iesi invingatori daca fiecare dam ce are mai bun.

 

Cu ficare proiect crestem si invatam mai multe, sa gestionam mai eficient bugete, sa gestionam oameni, sa visam mai mult, sa fim pragmatici. Invatam si din greseli, sa facem mai bine data viitoare.  Designul este un proces care, daca este bine controlat si implementat, genereaza afaceri la cheie, usor de marketat, usor de intretinut si exploatat.

 

Toltul este calculat incat fiecare sa isi faca treaba bine, de la manager care are biroul lui decorat impecabil, la oamenii de vanzari si ospatari pt care alegem inclusiv modelul de uniforma. Pentru noi designul nu este numai frumusete ci si solutii inteligente.

 

Te asteptam pentru mai multe detalii la lansarea oficiala!

 

 

Category
Centre de evenimente, Comercial, Portofoliu