House Line | Apartament Tenerife Dust Rose
design,apartament,decoratiuni,mobilier,proiect,decorator
273
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-273,bridge-core-1.0.1,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Apartament Tenerife Dust Rose

Rezidential: apartament

Beneficiar: persoana privata

Suprafata:40mp si terasa 12mp

Locatie: Tenerife

Data: 2019

 

Cand ai o casa de vacanta, cel mai important este sa te simti acolo ca acasa, iar oaspetii ocazionali sau chiar clientii AirBNB, sa se simta excelent si sa simta ca au beneficiat de un serviciu cat mai valoros.

 

Inchirierile de apartamente au devenit, in toate zonele, fie ele turstice sau urbane, o afacere de succes.    Cu un design de calitate si un buget controlat cu atentie, ele pot aduce mai mult profit. Acum cand turismul e intr-o situatie dificila, poate fi o perioada buna pentru a lucra la un viitor business de familie.

 

Un designer te poate ajuta chiar si de la distanta, online, pentru a face o renovare reusita in orice colt al lumii te-ai afla, iar vizualizarile arhitecturale sau moodboard-urile cu liste de obiecte sunt modalitati in care poti controla atat detaliile privitoare la design cat si costurile.

 

Poti adauga valoare unui interior prin cateva elemente cheie, ce vor face diferenta intre un apartament banal si unul bine cotat.

 

Am ales nuante de roz si violet cu o atmosfera insorita de vacanta, care acum pare mare, desi are doar 40 mp. Este considerat un studio in Tenerife, desi la noi ar fi un apartament cu 2 camere, format din living cu bucatarie deschisa, un dormitor si o baie, plus o terasa mare cu o priveliste frumoasa.

 

Pentru a optimiza costurile am pastrat elemente din apartament si le-am renovat, cum ar fi toate dulapurile ce inainte erau lemn de cires si au fost vospite cu vopsea alba pentru lemn, pe baza de apa.        Dupa aceea, preocuparea principala a fost sa creez impresia de spatiu, am folosit accente de auriu si oglinzi cu rama aurie, pentru detalii pretioase si reflexii ale spatiului ce l-au facut sa para mai colorat si mai mare.

 

Dupa cum ma stii deja, ador culorile, totusi am ales, pentru ca era vorba de un spatiu de inchiriat, sa nu colorez peretii pentru a fi extrem de usor de intretinut, asa ca toate accentele de culoare sunt realizate prin textile: covoare perdele, drapeii, tapiseria mobilierului, rame cu printuri colorate.

 

Tot pentru o mentenanta rapida si usoara am ales in interior si pe terasa plante artificiale, pentru a fi cat mai eficient de inchiriat de la distanta.

 

Obictele de mobilier si decoratiunile au fost comandate online si livrate la locatie, ceea ce a facut lucrurile foarte rapid de implementat. In mai putin de o luna apartamentul la cheie poate fi gata.

 

Aceste cateva trucuri sper sa va fie de folos in cazul in care doriti sa incepti o afacere pe platformele online de promovare turistica  de tip Booking sau AirBNB, sau sa va decorati apartamentul de vacanta.

 

Pentru mai multe detalii si sfaturi si chiar proiecte executate rapid si profesionist, online sau chiar la fata locului, sunt aici. Nici o distanta nu e prea mare pentru ca ideile creative sa fie impartasite.

 

Category
Portofoliu, Rezidential