Casa Art Deco

Rezidential: vila

Beneficiar: persoana privata

Suprafata:600mp interior si 2000mp exterior

Locatie: Alexandria

Data: 2017

 

Acesta locuinta de mari dimensiuni, cu multe camere si spatii generoase, desfasurata pe 300mp la parter si aceeasi suprafata la etaj, a reperezentat pentru noi o mare bucurie si o provocare, pentru ca am avut libertate dar si asteptari foarte mari, carora la sfarsit ne-am bucurat ca le-am facut fata cu succes.

 

Am creat un interior contemporan cu accente art deco, luxury, sofisticat, pentru niste oameni tineri si plini de energie indragostiti de life style si viata buna.

 

Gama cromatica este restransa, nuanate calde de ivoire si brunuri colorate, cu detalii grafice de negru si auriu. Special am ales acesta gama cromatica pentru a pune in valoare materialele si texturile pretioase. Lemn masiv, bronz si marmura, sticla si catifea toate creeaza un univers tactil, senzorial, imersiv.

 

Livingul este compartimentat functional in zona de biblioteca si lectura, zona de luat masa, zona de relaxare si socializare, bar si TV.

 

Un element important este balustrada de sticla si scara de lemn masiv din stejar, acelasi material cu parchetul, cu decor geometric de alama aurie. Sub scara am creat o mica gradina japoneza si am separat zona de luat masa de cea de socializare printr-un perete mare de sticla cu decor auriu inspirat din geometriile supradimensionate specifice stilului art deco american.

 

Baia de oapseti de la parter este mica dar pretioasa cu ceramica italiana, cu un decor de solzi aurii si placi mari ivoire. Lavoarul cu cascada este un element de design special care da farmec spatiului ce este gandit ca fiind unul de impact, mai ales ca este situat la parter.

 

La etaj regasim dormitoare de oaspeti o camera de relaxare si dormitorul copilului, alaturi de dresinguri siĀ  dormitorul matrimonial. Fiecare dormitor are propria lui baie si propriul dresing ceea ce face ca gradul de confort al celor care locuiesc acolo sa creasca.

 

Una dintre piesele centrale ale casei este anasmblul creat de scara si corpurile de iluminat ce coboara de la etaj pana desupra dinning-ului de la parter, un loc feeric, pentru mine a fost gandit ca inimia intreglui design al livigului plin de lumina si straluciri de sticla si auriu.

 

Sper ca acest interior sa te inspire, sa iti dea noi idei si o noua deschidere despre cum ar putea arata casa ta, casa viselor, pe care impreuna o putem transforma in realitate palpabila.

Category
Portofoliu, Rezidential