Centru de conferinte si evenimente

Proiect: Centru ce conferinte si evenimente

Suprafata: 900mp interior, exterior 20000mp

Locatia: Husi

Data: in lucru

 

Va prezit aici un concept pentru un centru de evenimente din husi, ele este inca in lucru dar va dezvalui designul pe care l-am ales, ce este acum in curs de implementare.

 

Am pornit de la un spatiu existent foarte generos cu un lobby mare de 80 mp si bai spatioase si o sala de 900 mp, cea mai mare din zona. Designul este contemporan glamour, cu inserturi de clasic si cu altele moderne, un design eclectic si luxos, care promite sa aduca pe primul loc un nou competitor pe piata locala de hospitality.

 

Sala de evenimente este situata intr-o padure seculara, ceea ce face cu atat mai spectaculos si mai interesant conceptul.

 

Intrarea este pregatita pentru receptia oaspetilor dar face si ruperea termica necesara, deoarece in nordul tarii iernile sunt foarte reci. Cu o intrare de sticla, se deschide sala de evenimente, care este foarte mare, una dintre cele mai impunatoare realizate de noi, mai ales datorita formei apropiate de patrat.

 

Datorita particularitatilor terenului, majoritatea salilor au forma de dretunghi, unele cu o deschidere destul de mica, 15 m, maxim 20, aici deschiderea foarte mare si forma patrata fac spatiul interior sa para mult mai amplu decat se vede din afara. Un efect de waw garantat, pecare il cautam si il exploatam in locatiile desenate de noi.

 

Va prezint aici proiectul nostru de design realizat in forma de concept 3D , pentru ca interiorul va putea fi vazut abia la lansarea oficiala, pe care o asteptam cu totii cu  mare interes.

 

Pentru proiecte senzationale, de sali de evenimente, confierinte, recpetii, hoteluri, cluburi, baruri si cafenele apelati la echipa House Line, designeri, artisti, resturatori ce pot transforma orice spatiu intr-unul de vis.

Category
Centre de evenimente, Comercial, Portofoliu