Centru de evenimente si conferinte Alba

Proiect: centru de evenimente si conferinte

Suprafata: 800mp interior si 20000mp exterior

Data:2019

Locatie: Aiud, Jud Alba

 

Un proiect mare, gandit de noi integral de la arhitectura cladirii pana la detaliile interioare, este acum in asteptare spre a fi executat, odata ce limitarile anului 2020 vor fi reduse.

 

Pentru noi este un proiect in care am investit suflet si imaginatie, creativitate si solutii tehnice cat mai potrivite, pentru a implini atat asteptarile beneficiarilor cat si limitarile de buget.

 

Conceptul este de alb si cupru, un concept in voga in industria evenimentelor. Rose gold in varianta lucioasa sau cupru in varianta mata, mai industriala, este o alternativa la auriu, foarte potrivita pentru evenimente, deoarece nu implica simbolistica auriului, dar are toata stralucirea si eleganta sa.

 

Sala de evenimente are 600mp si poate gazdui pana la 400 persoane. In contextul noilor reguli privitoare la distantarea sociala, salile foarte mari vor fi cele mai avantajate, deoarece vor permite ca evenimentele sa se desfasoare intr-un cadru legal adecvat.

 

Desi in anul 2020 nu ne putem astepta sa vedem din nou evenimente foarte mari, totusi o nunta de 100 de persoane va incapea perfect in salile care pana acum erau gandite pentru minim 200.

 

Gradina cuprinde in zona din fata un spatiu destinat ceremoniilor in aer liber si sedintelor foto, iar in spate are piscina si pool bar, urmand ca in partea a doua a investitiei sa se realizeze si un hotel boutique, ce va deservi locatia, dar si zona.

Category
Centre de evenimente, Comercial, Portofoliu