Cort evenimente albastru regal

Pentru acest cort de evenimente am ales un design special, cu mocheta clasica albastra cu embleme aurii, cu oglinzi mari si accesorii luxury. Cortul se numeste Zeus si fireste ca albastrul ne aminteste de muntele Olimp unde acesta isi avea lacasul.

 

Desi pare clasic, designul contine si elemente moderne si contemporane, este vorba de un clasic reinterpretat, adus in contemporaneitate pentru a satisface si cele mai pretentioase gusturi in materie de decor elegant de nunta.

 

Tendintele actuale in designul de evenimente sunt mai mult spre un design contemporan si chiar industrial, dar uneori intreaga solutie de marketing este dictata de locatie, de concept, de publicul tinta. Oricat am dori sa fim in tendinte, o solutie de marketing timeless poate fi mult mai eficienta decat una targetata pe un succes imediat.

 

Aceste strategii nu tin cont de preferintele personale, ele merg mai departe catre strategii ce converg spre a obtine pozitionarea dorita in piata, raspunsul in fata cometitorilor, valorile ce brandul le promoveaza si mult alti factori de care tinem cont in elaborarea povestii vizuale.

 

Povestea unui spatiu public trebuie sa fie una coerenta, unica, credibila, vizual reprezentata excelent si care sa fie implementata in toata comunicarea brandului pana la meniu si modul de amplasare al veselei pe masa.

 

Pana la ultima vaza! Acesta e deviza mea pentru ca afacerea ta sa fie tratata cu perfectionismul si atentia la detalii care ne caracterizeaza.

Category
Centre de evenimente, Comercial, Portofoliu