Pizzerie Bucuresti

Pentru acesta pizzerie nonconformista, am ales un design industrial cu accente contemporane, cu multa verdeata si materiale placute, confortabile.

 

Situata langa unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, pizzeria va avea un meniu special, pizza artizanala cu ingrediente speciale, un pic pentru hipsteri, un pic pentru familiile tinere ce vin in parc. Pentru acest tip de client si in jurul nevoilor lui am creat si strucutrat tot designul atat in interior cat si in exterior.

 

Unul din elementele care mi plac mie foarte mult este tavanul impecabil din beton, zic impecabil desi el este tavanul brut al cladirii, care atunci cand am decopertat totul, am avut surpriza sa il gasim perfect, fara pete, zgarieturi, nedeteriorat. Asa ca am decis sa il folosim cum este, protejat doar de un lac de impermeabilizare.

 

Un alt element ce va fi distinct este peretele de caramida, realizat ca un mozaic din caramida reciclata pentru mai multa autenticitate, combinat cu dungile impecabile din lemn, fac interiorul cald si primitor, in acelasi timp autententic si plin de materialitate.

 

Am insistat pe materiale si texturi  naturale, plante naturale, caramida, lemn, metal, tapiserii din catifea de baumbac, pentru a crea un univers tactil imersiv, gourmet, care sa relaxeze simturile, sa te faca sa te simti confortabil si acceptat, exact asa cum esti.

 

Gama de culoare este rosu-verde, un contrast aparent puternic, dar culorile ruginii si verde forest, sunt departe de a fi suparatoare, ele doar aduna impreuna tonuri calde de roscat, brun si nuante de gri si verde mai reci, pentru a crea un echilibru perfect, ce va continua vizual contrastele dar si echilibrul gustului preparatelor culinare.

 

Proiectul este in lucru si probabil va fi lansat odata cu iesirea din izolare, pentru a sarbataori bucuria de a  ne intalni, de a sta impreuna la un pahar de vin italian cu o pizza delicioasa in fata.

 

 

Category
Comercial, Portofoliu