Skip links
Design interior

Proces

simplu si eficient

Serviciu nou!

Design online

sau E-Design

Un serviciu disponibil in toata tara si in afara granitelor acolo unde distanta ne desparte, tehnologia ne apropie, solutii simple care includ toate documentele necesare pentru apune in opera proiectul de design.
1.Interviu
2.Moodboard
3.Randari3D
4.Planuri mobilier
5.Plan modificari electrice si sanitare
6.Lista de cumparaturi

Pret fix pe camera 1250 lei

Proiecte in ultimele 24 luni
600
Design cu implementare

Implementarea proiectului

Atunci cand distanta ne permite ne putem ocupa de implemntarea proiectului tau de design, vom urmari santierul si vom avea grija ca totul sa se intample conform proiect. Dupa ce realizam partea de proiectare vom veni in santier la etape determinate pentru a ne asigura ca totul merge conform planului.

Vizitele in santier sunt necesare pentru a lamuri echipele implicate in implementare si pentru a coordona eforturile in vederea obtinerii unui rezultat fantastic.

Avem parteneri pe care ii putem recomanda dtorita profesionalismului lor, pentru realizarea atat a partilor de constructie cat si a mobilierului si decorurilor speciale. Credem in personalizarea spatiului in detaliu.

Atunci cand totul se desfasoara conform etapelor planificate sansele ca materialele sa fie folosite la maxim si timpul sa fie mai scurt sunt maxime. 

Design la Cheie

Proiecte la cheie

Ca studio de design full service, noi, Houseline ne putem ocupa de proiectul tau la cheie, vom crea proiectul de design, vom face importurile si achizitiile necesare a tuturor obiectelor necesare designului si alaturi de echipele partenere vom implementa proiectul la cheie, conform etapelor de executie. Te poti relaxa, designul casei tale este pe maini bune!

15+

Ani de experienta. In designul interior si peste 100 de furnizori pe care ne putem baza pentru produse de calitate.

100%

In proecte comerciale si rezidentiale. Dam mereu 10% in orice proiect oricat de mare sau de mic ar fi.

100000m

Metri patrati desenati. Am desenat proiecte de mari dimensiuni de la 10000mp pana la 10mp, atentia la detalii ne permite sa jonglam cu bugete diferite si suprafete de toate tipurile.

Cauti o colaborare?
Incepe acum!
Esti interesat de un designer pentru proiectul tau?
+4 0758 111 535
Ai un proiect in minte?
Trimite un mesaj.
comenzi@houseline.ro
×
Explore
Drag