Skip links
Buna, Eu sunt aurelia

Aurelia Filip

Sunt Aurelia Filip si sunt designer de interior si de cand ma stiu am fost creatoare si creativa, am crescut printre artisti, sculptori si arhitecti.

Implementarea noilor tehnologii, digitalizarea, si procedurile implementate in procesul de design, ma ajuta sa devin din ce in ce mai eficienta in proiectarea de design.

Cred in designul holistic ce imbratiseaza toate domeniile vietii si ale locuirii.

 Designul este vocatia mea.

Am  inceput acest domeniu lucrand inca din faculate la  restaurarea unei cladiri foarte frumoase din centru Bucurestiului alaturi de o echipa de pictori si restauratori, beneficiarul era un mare pasionat de design si avea o biblioteca imensa de albume de arta si de design, un spirit renascentist ce preluase un palat si l-a adus la maretia lui interbelica, a fost o experienta minunata din care am invatat foarte mult, mai ales foarte multe despre calatoria culturala fascinanta care este designul de interior.

Apoi am fost designer intr-un mare showroom de mobilier, desi eram foarte tanara, acesta raspundere m-a impulsionat, nu m-a intimidat. Asa am descoperit ca pot orice si ca designul poate sa devina ca jocul cu margele de sticla… un joc la care sa excelez si de care sa nu ma plictisesc niciodata, cu mii de combinatii posibile care mereu iti stimuleaza inteligenta si creativitatea.

Impreuna cu echipa mea am create unele dintre cele mai frumoase spatii pentru evenimente, incepand cu Ambasad’or Events, care a fost primul meu proiect Horeca, 10000 de metri patrati cu 3 saloane de evenimente, piscina, bucatarie si cort de evenimente cu investitie de milioane de euro, a fost un proiect mare la vremea respectiva. Acest proiect a schimbat modul in care nuntile erau vazute si conduse in Romania, a creat un nou model de business si un trend.

Au urmat gradina de la Aristocrat events, Chateau blanc din Slatina, Glamour events din Husi cu o sala foarte mare de 900mp  Bellisimo grande din Buzau cu sala de Evenimente piscina si cort de eveneminete, cort special pentru care am studiat multe detalii privitoare la iluminatul si Acustica unul dom geodezic. Pentru casa Romaneasca din Hateg am preluat fiecare zona in parte si am adus organic in timp de 3 ani complexul la un nou nivel. Este un proiect mare cu restaurant, sali de evenimente si piscina, sauna, jacuzzi, loc de joaca pentru copii.

Anul trecut am create pentru Domeniile Safica designul pentru un cort de evenimente ce schimba paradigma cortului alb cu drapaje, este un cort cu design industrial si multe plante verzi, un tavan intreg.

Proiectele de restaurante si cafenele au fost mereu favoritele mele pentru ca acolo creativitatea este mereu pusa la incercare, obiectele de design sunt spectaculoase si mixul de stiluri si de texturi face diferenta. Intre timp am creat Bemolle café in pasajul Villacrosse, restaurantele B3ton cu un vibe young and fresh si Bryo Apettite. Saloane de cosmetica barbershop-uri  etc, proietce frumoase si versatile ale unor oameni creative ca noi si pasionati de ce fac.

Asa a  inceput totul , intre timp am create sute de case, doar in ultimi doi ani am facut 600 de camere pentru 350 de beneficiari din toata tara. A fost un inceput bun pentru proiectul nostru de suflet kamera.ro

 Adunati sunt mai mult de 100000 de metri patrati desenati de noi la Houseline  in 15 ani de Experienta.

Absolventa a Universitatii de Arte decorative si design si a unui masterat in Consultanta si expertiza in publicitate , Aurelia este un designer cu viziune din mai multe domenii unind experienta de branding cu cea de design interior.

Calatoria in lumea designului de interior am inceput-o in 2003 pictand un bar in Italia, acolo am descoperit ca imi plac interioarele si imi place sa creez spatii pe care oamenii sa le foloseasca  zi de zi, nu doar tablouri pe care sa le vada odata la o expozitie.

Proiectele nostre au castigat premii pentru cele mai frumoase proiecte din industria hospitalitatii.

Luxury Location Award – obtinul la targul national Mariage Fest, Best Events Location – Premiile revistei Casino Life & Business si Golden Wedding Ideeas –  a targului national E-Mariage, precum si premii ale revistei Elle decoration si Caminul.

Incepe acum proiectul tau!

Scrie un mesaj

Chief Interior Designer

Email

aurelia.filip@houseline.ro

Telefon

+4 0758 111 535

×
Explore
Drag