Skip links

Calatoria prin showroom-ul Tempini

Tempini – Now we are building the future  a adus colectii unice de placi din ceramica, creatii ale marilor designeri italieni. Va pun la dispozitie o selectie de produse premium cum ar fi ceramica, tapet, parchet, obiecte sanitare, robineti, accesorii baie, calorifere, placi artistice pereti, covoare, dar si mobilier de lux.

Robinetii expusi sunt de la IB Rubinetti pe mai multe culori (ce este pe finisaj gold inseamna aur de 24k, 18k sau 23k.), lavoarele Flaminia, calorifer Caleido. In baie au expusa o placare artistica de Alex Turco mai multe detalii despre Artis gasiti aici:Alex Turco – Alex Turco Art Designer | Arta lui Alex ).

Va asteapta sa descoperiti in showroom-ul lor cele mai actuale colectii, multe dintre ele fiind semnate de catre artisti si designeri consacrati.

Brandul Falper aduce obiecte unice, caracterizate printr-un design iconic, finisaje artizanale si calitate superioara. Certificarile europene și internaționale garantează producția și calitatea fiecarui element. Blaturile, chiuvetele si cazile sunt netoxice, antibacteriene, reciclabile si fabricate din rasini derivate din plante, prevazute cu LED-uri cu spectru luminos larg. Fiecare obiect creat de Falper este marcat si numerotat, garantand un produs de excelenta absoluta. De asemenea, se pot realiza accesorii, lavoare, cazi configurate in functie de cerintele clientului, toate realizate handmade in Italia. Suprafetele mobilierului Falper sunt realizate la cele mai inalte standarde profesionale si finisate cu lemn natural tratat cu ulei sau ceara naturala, cu peste 100 de finisaje lucioase sau mate.

Mai multe detalii aici: Home – Falper

  • Brandul Hafro are o experienta de peste 70 de ani, Grupul Geromin utilizeaza materiale de inalta calitate si tehnologii de ultima ora pentru a proiecta si a crea medii de wellness si mobilier pentru baie de calitate. De asemenea, saunele si baile turcesti pot fi folosit cu usurinta, deoarece nu necesita sa aveti o camera special creata (se pot monta atat in interior cat si outdoor). Saunele si baile turcesti sunt echipate cu diferite accesorii, materiale unice. Se pot oferi solutii personalizate pentru o gama larga de proiecte, cum ar fi saune, bai turcesti, piscine, spa-uri.

Mai multe detalii aici:  https://gruppogeromin.com/en/

  • Target ceramics au o abordare originala si exclusiva a suprafetelor ceramice mari. În colectiile lor se poate observa combinația perfectă dintre pictura manuală și tehnologia digitală (ex . Villa Pompei). Multe dintre colectiile prezentate de ei sunt handmade, astfel ca fiecare placa va fi unica. De asemenea, se pot oferi solutii personalizate, placi ceramice lucrate manual si unice pentru pereti, poti si design interior.

Mai multe detalii aici:  Collezioni | Target – Atelier of Ceramics (targetceramics.com)    

  • De Castelli aduce metalul in prim rol. De Castelli imbina designul si arta cu materiale precum fier, otel, alama, cupru, reusind sa combine cu succes traditia artizanala si tehnologia avansata, astfel ca el introduce conceptul “hard-couture”, un artificiu lingvistic care tinde sa sublinieze rolul important al metalului, care devine punctul central al proceselor de productie nu numai industrial, ci si legat de creativitatea artizanala. De asemnea au construit o gama larga de accesorii de mobilier, obiecte de iluminat, dar mai presus de toate, placari metalice.

Mai multe detalii aici:  De Castelli – Metal becomes furniture, surface, design.

Timothy Oulton – mai multe detalii aici:   NOBLE SOULS | LUXURILE ADEVARATE DE AZI | NOBLE SOULS   -produsele se axeaza pe materiale naturale, in, canepa, bucati de lemn, culori realizate chiar din plante naturale.

Timothy Oulton – mai multe detalii aici:   Timothy Oulton | Mobilier din piele artizanal britanic | Timothy Oulton  – linia principală are la baza metal si piele. Acesta a imbinat pasiunea lui pentru antichitati, oferindu-le o tusa moderna.

Puteti regasi aici un articol interesant despre Timothy Oulton – Design-ul cu și din cărți și corpurile de bibliotecă din minunata lume a lui Timothy Oulton – Bookaholic

Operele de arta (tablourile) care se regasesc In showroom fac parte din colectia personala a lui Pavel Susara (si sunt de vanzare).

Elemente decorative in mozaic:

Mai multe detalii aici:  BOTTEGANOVE

Prin urmare, o vizita in showroom ne deschide mereu noi perspective.

Leave a comment

Distribuie articolul

Ți s-a părut interesant? Distribuie!

×
Explore
Drag